Lite som hemma fast borta.

Lagom till sommaren 2015 startade en ny era för Hotell Prins Carl då Annika och Bradley Parris tog över hotellet. Vårt främsta mål har sedan dess varit att alla gäster ska känna sig varmt välkomna och väl omhändertagna. Hos oss ska det vara lite som hemma, fast man är borta.

Prins Carl har en lång historia. Ända sedan invigningen den 3 februari 1888 har både stadens invånare och tillresande sovit gott här i hjärtat av Ystad. En stad som en gång i tiden präglades av sitt regemente och det var således kavalleri-inspektör Prins Carl som gav namn åt hotellet.

Att få förvalta och utveckla ett så anrikt hotell i en ny tid känns ansvarsfullt men också oerhört inspirerande. Prins Carl kommer leva länge än. Förutom Hotell Prins Carl så äger och driver vi även Our House bed and breakfast som ligger bekvämt inbäddat mellan Ystads stadskärna och Ystad Sandskog med våra härliga stränder. (www.ourhouseystad.com).

Prins Carl behöver mycket kärlek de närmsta åren och vi kommer långsamt och varsamt renovera både rum och andra faciliteter på hotellet. Under tiden som det ”Nya Prins Carl” växer fram hoppas vi att ni ska trivas väl hos oss oavsett om ni hamnar i ett av våra ”nya” rum eller i något av de med lite äldre stil.